Presedintele PC, Dan Voiculescu, a fost audiat ieri de Colegiul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii pentru a se stabili care a fost natura relatiilor sale cu Securitatea. Audierea succede nominalizarii sale pentru functia de vicepremier,
Presedintele PC, Dan Voiculescu, a fost audiat ieri de Colegiul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii pentru a se stabili care a fost natura relatiilor sale cu Securitatea. Audierea succede nominalizarii sale pentru functia de vicepremier, functie care necesita si un aviz al CNSAS. Dupa audiere, Voiculescu a spus ca nu au aparut informatii noi care sa infirme deciziile anterioare ale CNSAS in ceea ce-l priveste.
"Am doua, chiar trei confirmari ca nu am fost ofiter de Securitate, ca nu am facut politie politica" a spus presedintele PC adaugand ca "rugamintea mea este sa se aduca toate analizele posibile pentru ca mi-as dori sa se termine odata pentru totdeauna cu aceasta falsa problema". Membrii CNSAS se vor pronunta de-abia peste 10 zile pana ce vor analiza toate documentele recent desecretizate si remise Consiliului.
Mircea Dinescu a anuntat ca CNSAS va analiza si microfilmele remise pentru a stabili ce informatii noi despre Voiculescu sunt in dosarele pe care Consiliul le-a primit recent.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.