Premierul Calin Popescu Tariceanu afirma ca masurile la care apeleaza colegii sai din PD semnifica o remaniere si nu o restructurare a Guvernului. Iar discutiile privind reconfigurarea Cabinetului "in plin efort de indeplinire a angajamentelor UE" es
Premierul Calin Popescu Tariceanu afirma ca masurile la care apeleaza colegii sai din PD semnifica o remaniere si nu o restructurare a Guvernului. Iar discutiile privind reconfigurarea Cabinetului "in plin efort de indeplinire a angajamentelor UE" este o grava eroare. "Ceea ce se intampla acum nu este o restructurare, ci este exact ceea ce am spus de acum peste doua saptamani, anume ca, de fapt, colegii mei au incercat sa faca anumite inlocuiri de posturi care in mod normal se numesc remanieri", a afirmat premierul Tariceanu intr-un interviu acordat, ieri, unui post de radio.
Seful Executivului considera ca momentul ales pentru a efectua schimbari in aparatul guvernamental este gresit ales si poate afecta activitatea ministerelor. "Si am curajul s-o spun fara nici un fel de rezerva chiar daca vor exista si voci critice", a afirmat premierul. El a adaugat ca are "anumite planuri" despre modul in care poate fi efectuata restructurarea Guvernului, insa nu doreste sa discute despre acest subiect decat in toamna, dupa prezentarea la Bruxelles a raportului de tara referitor la Romania. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.