Alpha Bank Romania a primit premiul "The Best 3D Secure Issuer Without Aquiring", transmite un comunicat al bancii. Acordata in cadrul premiilor Romanian E-commerce, distinctia a fost oferita pentru implementarea eficienta a programului de securizare
Alpha Bank Romania a primit premiul "The Best 3D Secure Issuer Without Aquiring", transmite un comunicat al bancii. Acordata in cadrul premiilor Romanian E-commerce, distinctia a fost oferita pentru implementarea eficienta a programului de securizare a tranzactiilor prin card. Serviciul 3D Secure oferit tuturor detinatorilor de carduri Alphacard VISA reprezinta un standard de securitate a tranzactiilor e-commerce care permite reducerea substantiala a fraudelor pe Internet, asigurand un mediu propice derularii acestui tip de plati.
Fiecarui Alphacard VISA i se atribuie o parola unica, suplimentara, de identificare. La inceputul anului, serviciul de Internet banking al Alpha Bank a fost desemnat cel mai bun produs de acest tip din Romania. Alpha Click permite clientilor persoane fizice si juridice sa isi acceseze contul si sa efectueze operatiuni prin intermediul Internetului din orice colt al lumii, economisind astfel timp si bani. Alpha Click este caracterizat prin utilizare foarte usoara si un grad ridicat de securitate. Subscrierea si abonamentul la Alpha Click sunt gratuite, iar tarifele operatiunilor efectuate prin intermediul acestui serviciu sunt cu 35% mai mici decat la ghiseele bancii.
Alpha Bank face parte din Alpha Bank Group, cel mai mare grup bancar al sectorului financiar privat din Grecia si a doua banca comerciala din sistem.
Reteaua Alpha din Romania cuprinde in prezent 38 de unitati in intreaga tara, banca intentionand sa ajunga la 150 de unitati pana in 2008.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.