Grupul farmaceutic si de produse chimice german Bayer a anuntat recent ca este gata sa mareasca oferta de achizitie depusa pentru conationalul Schering, peste cei 86 de euro pe actiune oferiti la ora actuala. Recurgand la cumpararea de titluri de pe
Grupul farmaceutic si de produse chimice german Bayer a anuntat recent ca este gata sa mareasca oferta de achizitie depusa pentru conationalul Schering, peste cei 86 de euro pe actiune oferiti la ora actuala. Recurgand la cumpararea de titluri de pe piata pentru a bloca ascensiunea in capital a rivalului Merk, Bayer a acaparat pana acum 60% din capitalul Schering.
In paralel insa, informeaza Reuters, conglomeratul Siemens si-a anuntat alianta cu Merk. Gestul, apreciaza analistii, are toate sansele sa blocheze ascensiunea Bayer si sa asigure controlul Schering pentru Merk. Daca acest lucru se va intampla, au declarat surse apropiate dosarului, atunci Siemens si-ar putea relua activitatile de diagnostic din cadrul Schering.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.