Marele castigator al premiului "de 7 ori suma depozitului" oferit in cadrul campaniei "Mobilizeaza-te la castig" este societatea comerciala Dora Medicals SRL din Targu Mures. Campania a fost organizata de Piraeus Bank Romania in perioada 7 aprilie -
Marele castigator al premiului "de 7 ori suma depozitului" oferit in cadrul campaniei "Mobilizeaza-te la castig" este societatea comerciala Dora Medicals SRL din Targu Mures. Campania a fost organizata de Piraeus Bank Romania in perioada 7 aprilie - 27 mai 2006, cu ocazia aniversarii a 7 ani de activitate pe piata bancara romaneasca.
Pe parcursul celor 7 saptamani de campanie, alti 34 de clienti care au deschis conturi de depozit la sucursalele Piraeus Bank au castigat premii zilnice in valoare de 1.000 RON. Toti castigatorii au fost desemnati prin tragere la sorti electronica. Campania "Mobilizeaza-te la castig", adresata atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice cu domiciliul in Romania, a fost un real succes, ducand la cresterea numarului de depozite deschise la sucursalele Piraeus Bank.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.