Federatia Operatorilor Romani de Transport solicita noului ministru al Transporturilor, Radu Berceanu, ca in cel mai scurt timp posibil sa organizeze o intalnire cu reprezentantii patronatelor din Transporturi pentru reluarea problematicilor grave cu
Federatia Operatorilor Romani de Transport solicita noului ministru al Transporturilor, Radu Berceanu, ca in cel mai scurt timp posibil sa organizeze o intalnire cu reprezentantii patronatelor din Transporturi pentru reluarea problematicilor grave cu care se confrunta operatorii de transport din Romania. "FORT ii transmite un calduros "adio" celui ce nu s-a putut dovedi a fi nici macar o data un ministru al Transporturilor capabil.
Speram ca odata cu el vom putea spune adio si pleiadei de incompetenti ce misunau zilnic prin minister (CNADNR, ARR, RAR) in asteptarea zilei de salariu sau oportunitatilor de afaceri cu banii statului", se arata intr-un comunicat al Federatiei. FORT asteapta, in acelasi timp, si ca Justitia sa functioneze ocupandu-se de afacerile: Deszapezirea, Asfaltarea, Aviara, Cantarul, Banda reflectorizanta etc., care in opinia presedintelui FORT, Augustin Hagiu sunt afaceri mari consumatoare de bani din Transporturi.
"Il felicitam pe Radu Berceanu pentru numire si ii uram un calduros Bun venit! in fruntea Ministerului Transporturilor, sperand ca se va putea mobiliza rapid si impreuna cu necesara echipa, mai poate face ceva si pentru noi. Este nevoie de o comunicare permanenta bazata pe transparenta totala intre minister si partenerii de dialog social cu scopul de a umple golul adanc aparut intre acestia in ultimii 10 ani, fenomen ce a condus la situatia de haos existenta in momentul de fata", se mai arata in comunicat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.