Piraeus Bank si-a anuntat intentia de a scoate la licitatie garantiile folosite de Fecne pentru contractarea unui credit de 1,6 milioane euro. Decizia vine ca urmare a faptului ca producatorul de constructii metalice pentru centrale nucleare a acumul
Piraeus Bank si-a anuntat intentia de a scoate la licitatie garantiile folosite de Fecne pentru contractarea unui credit de 1,6 milioane euro. Decizia vine ca urmare a faptului ca producatorul de constructii metalice pentru centrale nucleare a acumulat restante in valoare totala de 1,7 milioane euro.
Finantarile au fost garantate de un teren cu o suprafata totala de 48.378 metri patrati. Compania este membra a Grupului Energetic Tender, din care mai fac parte firmele Nuclearmontaj, Upruc si Vulcan. Fecne este controlata de Nuclearmontaj, care detine 84,54% din actiuni.
Un actionar semnificativ este Fondul Proprietatea, cu o participatie de 12,12%. Actionarii Grupului Energetic Tender vor fi convocati, in urmatoarele luni, pentru a aproba schimbarea denumirii societatii, intrucat compania apreciaza ca situatia juridica a lui Ovidiu Tender a afectat negativ relatiile cu partenerii externi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.