Revista "24 FUN", una dintre cele mai importante publicatii de cultura urbana de tip city-guide din Romania, anunta lansarea pe 16 iunie a doua noi editii locale: "24 Fun Craiova" si "24 Fun Mures". "24 Fun Craiova" va avea 48 de pagini, aparitie bil
Revista "24 FUN", una dintre cele mai importante publicatii de cultura urbana de tip city-guide din Romania, anunta lansarea pe 16 iunie a doua noi editii locale: "24 Fun Craiova" si "24 Fun Mures". "24 Fun Craiova" va avea 48 de pagini, aparitie bilunara, un tiraj de 20.000 exemplare si se va distribui gratuit in peste 200 de locatii chiar de la primul numar.
La randul sau, "24 Fun Mures" va avea, de asemenea, 48 de pagini, aparitie bilunara, un tiraj de 20.000 exemplare si se va distribui gratuit in peste 550 de locatii in patru orase din judet: Targu Mures, Sighisoara, Sovata si Reghin. Reteaua nationala 24 Fun mai cuprinde editii in Bucuresti, Brasov, Poiana Brasov, Valea Prahovei, Constanta, litoral (Mamaia - Vama Veche), Cluj, Iasi, Timisoara si Arad. (B.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.