Grupul siderurgic european Arcelor a anuntat ieri ca membrii Consiliului Director au respins oferta imbunatatita a grupului Mittal Steel de preluare a companiei, in valoare de 21,5 miliarde de euro, informeaza AP. Reprezentantii grupului belgian au p
Grupul siderurgic european Arcelor a anuntat ieri ca membrii Consiliului Director au respins oferta imbunatatita a grupului Mittal Steel de preluare a companiei, in valoare de 21,5 miliarde de euro, informeaza AP. Reprezentantii grupului belgian au precizat ca oferta inaintata de Mittal Steel este nepotrivita, deoarece continua sa subevalueze compania.
Arcelor spune ca ar accepta oferta Severstal, care este benefica din punct de vedere strategic, financiar si social. Dorinta grupului european nu este impartasita insa de catre toti actionarii companiei. O parte dintre acestia vor sa fie demarate discutii cu Mittal, iar altii au anuntat ca vor intenta actiuni in justitie impotriva tranzactiei cu compania rusa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.