Piraeus Bank Romania finanteaza proiectul de constructie a complexului Planorama, precum si achizitionarea de catre persoane fizice a apartamentelor din cadrul acestui complex situat in cartierul Doamna Ghica, informeaza banca. Pentru a facilita obti
Piraeus Bank Romania finanteaza proiectul de constructie a complexului Planorama, precum si achizitionarea de catre persoane fizice a apartamentelor din cadrul acestui complex situat in cartierul Doamna Ghica, informeaza banca. Pentru a facilita obtinerea imprumuturilor, Piraeus Bank a deschis un birou chiar la sediul Planorama. "Majoritatea locuintelor din Romania sunt intr-o situatie precara si trebuie schimbate urgent. In plus, in ultimii ani s-a construit doar un numar redus de locuinte, mult mai putine decat era necesar. Acest lucru a dus la cresterea dramatica a preturilor pentru locuintele existente. Autoritatile nationale si locale impreuna cu investitorii in proiecte imobiliare ar trebui sa inceapa construirea de noi locuinte pentru populatie. Complexul rezidential Planorama vine in intampinarea nevoilor oamenilor, oferind locuinte bune si ieftine in Bucuresti. Piraeus Bank sustine acest proiect prin acordarea de credite ipotecare ieftine, pe termen lung, pentru persoane fizice", a declarat George Alberts, director general adjunct al bancii. Piraeus Bank Romania ofera trei tipuri de credite pentru achizitionarea unui apartament in acest complex rezidential: imprumutul ipotecar, ce presupune ipotecarea apartamentului cumparat, creditul imobiliar, cu ipoteca pe apartamentul cumparat sau pe un alt imobil, si creditul pentru nevoi personale, cu garantie reala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.