Michel Rollier va ramane singurul director al companiei Michelin, cel mai mare producator de anvelope la nivel mondial, dupa moartea accidentala a codirectorului Edouard Michelin, luna trecuta, transmite Reuters. Rollier a repetat ca va fi dificil pe
Michel Rollier va ramane singurul director al companiei Michelin, cel mai mare producator de anvelope la nivel mondial, dupa moartea accidentala a codirectorului Edouard Michelin, luna trecuta, transmite Reuters. Rollier a repetat ca va fi dificil pentru companie sa atinga obiectivul stabilit pentru acest an, privind obtinerea unei marje de profit operational de 8,8%, in contextul preturilor ridicate ale cauciucului si otelului, dar grupul nu va modifica aceasta tinta. Edouard Michelin, in varsta de 42 de ani, a decedat in urma naufragiului vasului sau de pescuit, in nord-vestul Frantei. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.