Guvernul ungar intentioneaza sa vanda cladirile in care isi desfasoara activitatea si sa isi mute sediul intr-un complex de cladiri proiectat special, in afara centrului Budapestei, a anuntat premierul Ferenc Gyurcsany, citat de MTI. Birourile din no
Guvernul ungar intentioneaza sa vanda cladirile in care isi desfasoara activitatea si sa isi mute sediul intr-un complex de cladiri proiectat special, in afara centrului Budapestei, a anuntat premierul Ferenc Gyurcsany, citat de MTI. Birourile din noul sediu, care va fi construit prin proiecte de parteneriat public-privat, vor avea peste 160.000 de metri patrati, a precizat Gyurcsany, in cursul prezentarii masurilor de reducere a costurilor. Actualele birouri ale guvernului au o suprafata de 350.000 de metri patrati, iar veniturile din vanzarea acestora vor aduce 100 de miliarde de forinti (377,4 milioane de euro) la bugetul central. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.