Flamingo va utiliza serviciile firmei germane de consultanta Candidus in procesul de integrare a Flanco International, preluata la jumatatea lunii mai, potrivit unui comunicat al companiei.
"Obiectivele principale ale acestui proces de integr
Flamingo va utiliza serviciile firmei germane de consultanta Candidus in procesul de integrare a Flanco International, preluata la jumatatea lunii mai, potrivit unui comunicat al companiei.
"Obiectivele principale ale acestui proces de integrare sunt valorificarea sinergiilor si integrarea completa a celor doua organizatii din punct de vedere operational, functional si al culturii organizationale", precizeaza reprezentantii companiei Flamingo.
Compania va anunta in urmatoarele saptamani detalii legate de stadiul integrarii, precum si strategia de dezvoltare. Flamingo a semnat, in ianuarie, acordul pentru achizitia integrala a Flanco International SRL, de la Flanco Holding.
Actionariatul Flanco era format din compania suedeza de investitii Oresa Ventures, cu 65% din titluri, fondul de investitii DBG Eastern Europe cu 20% din capital si fondatorul companiei, Florin Andronescu, cu un pachet de 15% din actiunile societatii. Flamingo a preluat integral Flanco International, valoarea totala a tranzactiei fiind de aproximativ 38 milioane de euro. Flamingo a finantat tranzactia prin atragerea de fonduri de pe piata de capital, dar si de la banci.
Flamingo International a realizat in 2005 o cifra de afaceri de 313,6 milioane de lei (circa 86,5 milioane de euro), in crestere cu aproximativ 30% fata de valoarea inregistrata anul anterior si un profit net de 7,3 milioane de lei, fata de nivelul de 14,8 milioane de lei din 2004.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.