Oficialii din grupul celor mai industrializate state ale lumii, G8, prognozeaza un avans puternic al economiei mondiale anul acesta, in pofida preturilor ridicate ale petrolului, a declinului cotatiei actiunilor americane, a cresterii ratelor dobanzi
Oficialii din grupul celor mai industrializate state ale lumii, G8, prognozeaza un avans puternic al economiei mondiale anul acesta, in pofida preturilor ridicate ale petrolului, a declinului cotatiei actiunilor americane, a cresterii ratelor dobanzilor si a avansului inflatiei, transmite Reuters. Ministrii Finantelor din grupul G8 s-au intalnit la sfarsitul saptamanii la St. Petersburg pentru a pregati summit-ul de luna viitoare. Oficialii au declarat, intr-un comunicat, ca economia avanseaza intr-un ritm rapid si sustenabil, cu toate ca petrolul este cotat in jurul nivelului de 70 de dolari pe baril si in ciuda dezechilibrelor economice la nivel mondial.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.