Del Fin Leasing Bucuresti si-a majorat capitalul social cu 1,8 milioane de lei, la sase milioane lei, prin incorporarea unei parti din profitul net realizat anul trecut, au hotarat actionarii companiei. Firma a realizat in 2005 o cifra de afaceri de
Del Fin Leasing Bucuresti si-a majorat capitalul social cu 1,8 milioane de lei, la sase milioane lei, prin incorporarea unei parti din profitul net realizat anul trecut, au hotarat actionarii companiei. Firma a realizat in 2005 o cifra de afaceri de circa 5 milioane de euro si vizeaza pentru acest an un nivel 9,6 milioane de euro. Del Fin Leasing a finantat anul trecut bunuri in valoare de 6,9 milioane de euro. Oficialii companiei tintesc un volum al finantarilor in valoare de 10 milioane de euro in acest an. Profitul estimat pentru 2006 se ridica la aproximativ 860.000 de euro, in crestere cu 30% fata de suma obtinuta anul trecut. Actionariatul este compus din doua persoane fizice, ponderea majoritara (75%) fiind detinuta de directorul general, Christian Garabet. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.