Deficitul comercial inregistrat la nivelul municipiului Bucuresti, in primul trimestru al acestui an, a depasit nivelul de 1,8 miliarde euro, potrivit datelor centralizate de Institutul National de Statistica. Exporturile FOB s-au cifrat la 1,223 mil
Deficitul comercial inregistrat la nivelul municipiului Bucuresti, in primul trimestru al acestui an, a depasit nivelul de 1,8 miliarde euro, potrivit datelor centralizate de Institutul National de Statistica. Exporturile FOB s-au cifrat la 1,223 miliarde euro, in timp ce importurile CIF s-au apropiat de 3,056 miliarde euro. In ianuarie, firmele din Capitala au realizat exporturi in valoare de 341,27 milioane euro si importuri de 841,1 miliarde euro, in februarie de 403,9 milioane euro, respectiv un miliard euro, iar in martie de 1,223 miliarde euro, respectiv 3,055 miliarde euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.