COYOTE CAFÉ, unul dintre cele mai cunoscute cluburi de muzica live din Bucuresti, se muta peste vara in clubul Paradis din Jupiter. Rebotezat "COYOTE IN PARADISE", noul complex include un club (in care vor avea loc concerte live, dar si seri disco),
COYOTE CAFÉ, unul dintre cele mai cunoscute cluburi de muzica live din Bucuresti, se muta peste vara in clubul Paradis din Jupiter. Rebotezat "COYOTE IN PARADISE", noul complex include un club (in care vor avea loc concerte live, dar si seri disco), patru baruri si trei terase, dintre care una se afla chiar pe plaja, de pe a doua poti privi marea de sus, iar terasa VIP ofera si accesul la o piscina eleganta. Incepand cu data de 15 iunie, personalul clubului si trupele Coyote Show Band si Coyote Chicks ii asteapta in fiecare seara pe iubitorii de rock'n roll, old sau soft, dar si de blues sau country. Pentru week-end-uri "COYOTE IN PARADISE" pregateste turistilor concerte-surpriza, cu cele mai indragite nume ale muzicii pop romanesti. Deschiderea oficiala e programata pentru data de 4 iulie, cu un concert al lui Stefan Banica Jr, ce va da startul unei veri traite la maxim, in ritm de dans, pe plaja din Jupiter.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.