Stordas Grup Galati si Biscol Grup Galati, actionari ai societatii de investitii Moldova, au contestat in instanta hotararea din cadrul Adunarii Generale a Actionarilor din 29 aprilie, conform careia a fost ales, prin vot secret, Liviu Claudiu Doros
Stordas Grup Galati si Biscol Grup Galati, actionari ai societatii de investitii Moldova, au contestat in instanta hotararea din cadrul Adunarii Generale a Actionarilor din 29 aprilie, conform careia a fost ales, prin vot secret, Liviu Claudiu Doros ca administrator pentru un mandat de trei ani, in perioada 2006-2009. Acestia au cerut in instanta suspendarea si anularea hotararii in cauza.
In acelasi timp, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a instiintat SIF Moldova ca va inainta actiune in instanta, pentru recuperarea echivalentului in lei a 420.000 de marci germane reprezentand un bilet la ordin avalizat de fostul Fond al Proprietatii Private Moldova.
Societatea de investitii Moldova a anuntat intr-un comunicat ca acest bilet la ordin a fost anulat printr-o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, astfel ca societatea a fost exonerata de orice obligatie.
SIF Moldova a anuntat ca pentru aceasta suma nu au fost constituite provizioane in anii anteriori.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.