Comitetul de Organizare a Cupei Mondiale a intervenit, joi dupa-amiaza, pentru a opri revanzarea unor bilete la meciurile din cadrul competitiei din Germania, cedate de Federatia Ecuadoriana de Fotbal, informeaza AFP. Operatiunea de revanzare a bilet
Comitetul de Organizare a Cupei Mondiale a intervenit, joi dupa-amiaza, pentru a opri revanzarea unor bilete la meciurile din cadrul competitiei din Germania, cedate de Federatia Ecuadoriana de Fotbal, informeaza AFP. Operatiunea de revanzare a biletelor se desfasura in Gelsenkirchen, la initiativa unei agentii specializate, care a primit biletele de la federatia ecuadoriana. "Acest gen de operatiune contravine regulamentului Cupei Mondiale. Am cerut federatiei ecuadoriene sa anuleze orice operatiune de acest tip", a afirmat un purtator de cuvant al Comitetului de Organizare, care a precizat ca cei care au cumparat bilete inainte de oprirea revanzarii le vor putea folosi pentru a intra la meciuri. Biletele erau pentru meciurile din grupe ale Ecuadorului, cu Costa Rica (15 iunie, la Hamburg) si cu Germania (20 iunie, la Berlin).
FIFA a deschis, luni, o ancheta in cazul Federatiei de Fotbal din Paraguay, suspectata ca ar fi revandut bilete pentru CM. Potrivit publicatiei The Observer, federatia paraguayana ar fi revandut unor agentii de voiaj engleze cel putin 1.500 de bilete din cele 3.300 care i-au fost alocate de FIFA pentru meciurile de la CM ale nationalei antrenate de Anibal Ruiz.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.