"In Romania, consumul de iaurt pe cap de locuitor este de 5 kg pe an, in timp ce in Franta acest consum ajunge la aproximativ 33 kg pe an. Danone PDPA Romania lanseaza noul concept de alimentatie Nutriday. Prin acest nou concept este promovata import
"In Romania, consumul de iaurt pe cap de locuitor este de 5 kg pe an, in timp ce in Franta acest consum ajunge la aproximativ 33 kg pe an. Danone PDPA Romania lanseaza noul concept de alimentatie Nutriday. Prin acest nou concept este promovata importanta consumului zilnic de iaurt, consumatorii romani fiind din ce in ce mai constienti de importanta unei alimentatii echilibrate'', explica Jacques Ponty, director general Danone PDPA Romania. Conceptul Nutriday reuneste sub aceeasi umbrela marcile Natural si Savoarea, determinand o schimbare la nivel de nume. Un iaurt consumat zilnic contribuie la mentinerea sistemului muscular si osos, la buna functionare a organismului prin continutul sau bogat de calciu, proteine si fermenti selectionati. Bacteriile lactice continute de iaurt sunt benefice pentru echilibrarea florei intestinale. Bifidobacteriile sunt bacterii gram pozitive care produc acidul acetic si alti acizi organici, care stimuleaza peristaltica intestinala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.