Organizatia Salvati Copiii, Biroul International al Muncii, Programul International pentru Eliminarea Muncii Copiilor (ILO-IPEC), impreuna cu hipermarketul "Cora" au organizat in perioada 1-31 mai 2006, pentru al doilea an consecutiv, campania "Luna
Organizatia Salvati Copiii, Biroul International al Muncii, Programul International pentru Eliminarea Muncii Copiilor (ILO-IPEC), impreuna cu hipermarketul "Cora" au organizat in perioada 1-31 mai 2006, pentru al doilea an consecutiv, campania "Luna inimilor deschise" cu scopul de a oferi sprijin unui numar cat mai mare de copii cu risc de abandon scolar sau care au abandonat scoala din cauza implicarii premature in munca.
Suma stransa in acest an este de peste 180.000 RON (1.800.000.000 ROL) din care se vor cumpara alimente, imbracaminte, rechizite scolare si se vor organiza activitati educative si extrascolare pentru cel putin 200 de copii din Centrul Educational Salvati Copiii din Bucuresti.
In cadrul campaniei, un numar considerabil de clienti fideli ai Cora Pantelimon si Lujerului, au achizitionat unul sau mai multe brelocuri in valoare de 1 leu.
Multi dintre acestia au cumparat si o casuta pentru jucarii, contra sumei de 16 lei direct de la casa sau de la unul dintre cei 68 de voluntari Salvati Copiii. Anul acesta, numarul copiilor care vor beneficia de servicii de sprijin s-a dublat fata de anul trecut.
Salvati Copiii Romania, un membru activ al Aliantei Internationale Salvati Copiii este o organizatie neguvernamentala, non-profit, bazata pe activitatea voluntara a membrilor sai, ce desfasoara activitati in beneficiul copiilor, in special celor aflati in dificultate.
Infiintata in anul 1990, organizatia are in prezent filiale in 15 judete, peste 6.000 de membri si beneficiaza de activitatea voluntara a peste 3.500 de persoane.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.