InterContinental, unul dintre cele mai mari hoteluri de cinci stele din Capitala, a implinit 35 de ani.
Cu o echipa manageriala noua, cordonata de General Manager Hans Rudolf Rutti, majoritatea camerelor renovate si planuri de modificare in zo

InterContinental, unul dintre cele mai mari hoteluri de cinci stele din Capitala, a implinit 35 de ani.
Cu o echipa manageriala noua, cordonata de General Manager Hans Rudolf Rutti, majoritatea camerelor renovate si planuri de modificare in zona de Food&Beverage, Hotelul InterContinental se pregateste sa isi consolideze pozitia de jucator-cheie pe piata hotelurilor de 5 stele.
Simpli trecatori, jurnalisti, oameni de afaceri au fost, miercuri seara, martorii unui spectacol unic. Maestrul in efecte pirotehnice Gerry Hofstetter ''a scaldat'' cladirea Hotelului InterContinental intr-un joc de lumini. Desi licentiat in Economie, Marketing si Finante-Banci, Gerry a uimit intreaga lume cu viziunile sale. "Lumina m-a fascinat intodeauna. Nuantele sunt pentru mine o forma de speranta si de bucurie de a trai", ne-a marturisit artistul. Printre lucrarile lui anterioare se numara proiectii pe Poarta Brandenburg din Berlin, iluminarea unor aisberguri in Antarctica, "decorarea" masivului Matterhorn din Alpi si iluminarea celei mai mari cascade din Europa, "Rheinfall Schaffhausen" din Elvetia. Pentru viitor, Gerry are in plan decorarea Taj Mahalului si a Piramidelor. In cadrul aceluiasi proiect va fi iluminat pe 11 iunie in premiera nationala si Castelul Bran, unul dintre monumentele de prim-rang ale Romaniei.

Dotari occidentale

Daca simpla privire a gigantului care domneste in centrul Capitalei te-a lasat indiferent, o incursiune in "spatele cortinei" te face sa intelegi de ce de la inaugurarea sa in 1971 Hotelul InterContinental este considerat un simbol al Capitalei. La o simpla ''aruncatura de pleoapa'' ai ocazia sa descoperi un loc in care domina bunul gust, eleganta si rafinamentul. Fiecare camera este dotata cu Internet de mare viteza, televizor, seif, telefon si minibar. Oaspetilor le sunt oferite servicii exclusive precum spalatorie, valet si room service 24 de ore din 24. Situat la etajul 22, Centrul de Sanatate ofera servicii complete de la fitness, la piscina, jacuzzi, bar, sauna umeda si uscata.
Nu au fost uitati nici oamenii de afaceri. Cele 9 sali de conferinte ale hotelului sunt ideale pentru cine festive, expozitii, conferinte, seminarii.
Daca vrei sa iei masa intr-un loc select poti alege Braseria Corso, Restaurantul Balada, Restaurantul Madrigal, iar pentru un cocktail sau o bautura fina nu trebuie decat sa te indrepti catre Intermezzo Piano Bar. "Capacitatea intregului hotel este de 423 de camere, insa in momentul de fata operam cu 283 de camere dintre care 97 au fost renovate si deschise in ianuarie 2006. Anul trecut am avut un grad de ocupare de 63,5 la suta. In 2007 vom avea toate cele 423 de camere renovate, ne-a declarat staff-ul hotelului. Si ce-ar mai fi de spus cand personalitati ca Demis Rousos, Jacques Yves Cousteau, Duke Ellington, Karl Kansten, Printesa Irene von Furstenberg, Bjorg Borg, Peter Gilmore, Vladimir Voronin, Kostas Karamanalis, Michael Platini, Samantha Fox, Mario Jardel au calcat pragul hotelului de-a lungul anilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.