British Council inaugureaza azi noul Brit C@fe, cafeneaua din curtea centrului cultural al Marii Britanii la Bucuresti. Dupa o vacanta de infrumusetare inceputa cu doua luni in urma, cafeneaua revine cu un look progresist, britanic, dar si autohton,
British Council inaugureaza azi noul Brit C@fe, cafeneaua din curtea centrului cultural al Marii Britanii la Bucuresti. Dupa o vacanta de infrumusetare inceputa cu doua luni in urma, cafeneaua revine cu un look progresist, britanic, dar si autohton, in acelasi timp, si cu planuri mari de viitor. Dupa ce s-a bucurat de ingrijirile unor fanatici ai stilului, tineri artisti romani si britanici a caror medie de varsta nu depaseste 25 de ani, Brit C@fe isi redeschide portile pentru a servi connaisseur-ilor o poveste de design unica, noile specialitati ale casei (ceai aromat, muzica din topurile UK si reviste britanice la discretie) si o serie inedita de evenimente artistice.
Noul Brit C@fe ofera o simbioza intre cultura romana si cea engleza. Cautand elemente de legatura astfel incat cele doua lumi sa nu se eclipseze reciproc, designerul Carla Szabo, a carei amprenta o poarta proiectul in ansamblul sau, a generat, impreuna cu nume reprezentative ale noului val de artisti romani, o interpretare nonconformista a culturii engleze si a celei romanesti. Ambianta noului Brit C@fe rupe armonia rigida a designului traditional, introducand elemente neasteptate, care urmaresc sa ridice nivelul de apreciere a culturii romanesti, alaturata armonios celei britanice. Rezultatul final este incarcat de caldura nostalgica a lucrurilor fabricate acasa, contrabalansata de spiritul hippie britanic.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.