Compania WSC Europa, infiintata acum 2 ani de Grupul Italian WSC (World Startel Communications), cu o bogata participare financiara, fie a investitorilor italieni, cat si a investitorilor romani, a deschis un sediu operativ important in partea de su
Compania WSC Europa, infiintata acum 2 ani de Grupul Italian WSC (World Startel Communications), cu o bogata participare financiara, fie a investitorilor italieni, cat si a investitorilor romani, a deschis un sediu operativ important in partea de sud a Capitalei.
Potrivit directorului comercial al companiei, in prezent, activitatea principala a WSC este repararea celularelor si PDA-urilor, fie GSM cat si UMTS, fabricate de cei mai mari producatori americani, europeni si asiatici, cat si a aparatelor audio-video si a calculatoarelor.
Capacitatea operativa poate ajunge la 2 milioane de unitati pe an, rezultata din utilizarea maxima a instalatiilor. Cea de-a doua activitate a companiei, integrata in cea principala, este reprezentata de gestionarea logisticii de inalt nivel la scara mondiala, implementand si folosind procese operative nationale si internationale care incep de la constituirea canalelor de primire si distributie, gestiunea depozitelor, fluxuri logistice de mari cantitati de produse cu garantie, siguranta si mare rapiditate.
In aceasta activitate se incadreaza recenta deschidere a unui prim magazin la Bucuresti pentru clientii care doresc repararea rapida a celularelor, cat si inceperea serviciului de receptionare si livrare direct acasa sau la biroul clientului.
Cea de-a treia activitate este gestionarea de Call Centere, pentru care are disponibile 200 de statii care, in 12 ore, pot gazdui 600 de operatori. Activitatea se dezvolta cu rapiditate, in baza unei cereri crescute provenite din toata Europa dar si din China, astfel incat se prevede o rapida ocupare a capacitatii operative. De aceea, potrivit lui Albulescu, grupul WSC elaboreaza strategii de dezvoltare ulterioara in estul Europei.
Presedintele companiei, Augusto Appezzato, a declarat ca WSC EUROPA SA reprezinta fara indoiala una dintre cele mai frumoase realitati industriale din tara noastra. Reuseste sa valorifice capacitatea, entuziasmul si profesionalismul tinerilor care regasesc in viziunea industriala si financiara a Grupului WSC o extraordinara oportunitate de dezvoltare profesionala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.