Vodafone Romania a lansat ieri o oferta de roaming - Vodafone Passport, care permite clientilor Vodafone sa vorbeasca mai ieftin in strainatate, la tarifele lor nationale. Aceasta in schimbul unei taxe de conectare pe apel de 1,20 dolari fara TVA pen

Vodafone Romania a lansat ieri o oferta de roaming - Vodafone Passport, care permite clientilor Vodafone sa vorbeasca mai ieftin in strainatate, la tarifele lor nationale. Aceasta in schimbul unei taxe de conectare pe apel de 1,20 dolari fara TVA pentru clientii care calatoresc in Europa si de 2,40 dolari fara TVA in alte tari ale lumii incluse in retea. Vodafone Passport este o optiune de roaming international care poate fi activata gratuit de clientii serviciului standard de roaming, Vodafone World, aceasta fiind valabila in 19 retele Vodafone (16 in tarile din Europa) si trei in Japonia, Australia si Noua Zeelanda. "Vodafone Passport este cea mai competitiva oferta de roaming de pe piata, care aduce clientilor nostri ce calatoresc in strainatate o valoare mai mare de utilizare si un control mai bun al costurilor", a spus directorul general al Vodafone Romania, Liliana Solomon.

1,76 dolari pentru un apel de patru minute

Un abonat Vodafone Romania care calatoreste in Spania si foloseste reteaua Vodafone Spania va plati doar 1,76 dolari pentru un apel de patru minute, in comparatie cu un cost anterior de 4,36 dolari, ceea ce reprezinta o economie de 60 la suta. In plus, pentru apelurile de voce primite, clientul aflat in roaming plateste numai taxa de conectare/apel, care este perceputa o data la 10 minute. In acest caz, pentru un apel de patru minute, primit din Romania, tarifele scad de la 3,20 dolari la 1,2 dolari, realizandu-se o economie de 63 la suta. Serviciul este disponibil efectiv din 22 iunie 2006 pentru abonatii Vodafone, dar poate fi solicitata gratuit activarea optiunii incepand din 7 iunie, in timp ce clientii cartelelor preplatite pot beneficia de aceste servicii din 12 iulie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.