Reprezentantii Rafo Onesti si cei ai firmei Calder-A sustin ca afirmatiile presedintelui AVAS, Razvan Orasanu, in problema transferului de actiuni al rafinariei de la Balkan Petroleum la Calder-A sunt "false si iresponsabile" si spun ca Orasanu este
Reprezentantii Rafo Onesti si cei ai firmei Calder-A sustin ca afirmatiile presedintelui AVAS, Razvan Orasanu, in problema transferului de actiuni al rafinariei de la Balkan Petroleum la Calder-A sunt "false si iresponsabile" si spun ca Orasanu este ori incompetent, ori ostil si partinitor. Reactia lor vine dupa ce Orasanu a respins, marti, implicarea sindicatului Rafo Onesti in problema transferului de actiuni al rafinariei si a aratat ca AVAS nu poate aproba novatia intrucat sechestrul pe actiunile rafinariei, emis de Parchet, este in vigoare. In replica, Rafo si Calder-A sustin ca sechestrul a fost ridicat in luna martie, printr-o hotarare definitiva si executorie a Tribunalului Bucuresti. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.