Proiectul privind coagularea stangii romanesti, lansat in 24 mai de Ion Iliescu si Petre Roman, sub egida Forumului Democrat Roman, s-a concretizat ieri dupa-amiaza prin intalnirea Grupului de reflectie, prin care se doreste promovarea in societate a
Proiectul privind coagularea stangii romanesti, lansat in 24 mai de Ion Iliescu si Petre Roman, sub egida Forumului Democrat Roman, s-a concretizat ieri dupa-amiaza prin intalnirea Grupului de reflectie, prin care se doreste promovarea in societate a acelor proiecte care sa raspunda problemelor cetatenilor. Initiativa este coordonata de senatorul social-democrat, academicianul Razvan Theodorescu, si reuneste o serie de reprezentanti ai partidelor neparlamentare de stanga, ai sindicatelor, patronatelor, mediului academic si universitar, agricultorilor, pensionarilor, altor categorii. Potrivit unei declaratii recente a senatorului Ion Iliescu, grupul de reflectie va actiona in doua planuri: cel legislativ - promovarea in plan parlamentar prin intermediul social-democratilor a unor proiecte de lege prioritare pentru cetateni; cel social - prin actiuni ale sindicatelor, societatii civile, ONG. Grupul de reflectie va avea, potrivit lui Ion Iliescu, intalniri periodice, urmand ca in toamna acestui an sa se contureze un program mai amplu care sa fie dezbatut public. Intalnirea grupului de reflectie va avea loc la sediul Institutului Social Democrat "Ovidiu Sincai". (Rompres)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.