Partidul Popular Crestin Democrat denunta, intr-un comunicat de presa, tradarea proprietarilor imobilelor confiscate de regimul comunist de catre Alianta Dreptate si Adevar. De asemenea, PPCD cere proprietarilor deposedati din toata tara sa se so
Partidul Popular Crestin Democrat denunta, intr-un comunicat de presa, tradarea proprietarilor imobilelor confiscate de regimul comunist de catre Alianta Dreptate si Adevar. De asemenea, PPCD cere proprietarilor deposedati din toata tara sa se solidarizeze protestului Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor, participand la Mitingul organizat de I.P.S. Pimen. Prezentam in continuare comunicatul Partidului Popular Crestin Democrat.
"PPCD denunta tradarea proprietarilor imobilelor confiscate de regimul comunist de catre Alianta Dreptate si Adevar. Daca politica Partidului Democrat, care, in legislatura 1996-2000 a blocat legiferarea in timp util a restituirii proprietatilor nu mai surprinde pe nimeni, din partea Partidului National Liberal, partid cu pretentii istorice, in respectul fata de martirii nostri, ne asteptam la respectarea promisiunilor din campania electorala de finalizare a restituirilor incepute de PNTCD, in spiritul european al statului de drept.
Obstructionarea procesului de reconstituire a proprietatii funciare, a retrocedarii caselor nationalizate, coruptia din aparatul de stat, mai ales in acest domeniu, votul din Camera Deputatilor modificand Legea 112/1995, lasand chiriasilor care au cumparat pe nimic, cu incalcarea legii, casele propietarilor libertatea de a le instraina, fantomaticul fond Proprietatea sunt dovezi indubitabile ale continuarii jafului asupra proprietatii private inceput de partidele de sorginte comunista de catre Alianta Dreptate si Adevar.
In fata acestor realitati grave cu care se confrunta Romania, PPCD cere proprietarilor deposedati din toata tara sa se solidarizeze protestului Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor, participand la Mitingul organizat de I.P.S. Pimen impotriva defrisarii iresponsabile a padurilor de catre Regia Nationala a Padurilor, impotriva blocarii de catre Administratia Primului Ministru Calin Popescu Tariceanu a restituirii bunurilor catre proprietarii de drept. Mitingul se va desfasura in Municipiul Suceava, marti 13 iunie, orele 11.00, pornind din curtea Manastirii Sfantul Ioan, strada Ion Voda Viteazul nr. 2.
Numai uniti, vom impune respectarea drepturilor fundamentale ale romanilor!
Numai restabilind dreptatea, legea, credinta crestina, vom trai mai bine!
ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU!
Biroul de presa PPCD"


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.