Desi revista americana People a anuntat ca detine in exclusivitate drepturile pentru America de Nord asupra primelor fotografii ale bebelusului Angelinei Jolie, o pretinsa fotografie a copilului a aparut pe cel putin doua site-uri de Internet, transm
Desi revista americana People a anuntat ca detine in exclusivitate drepturile pentru America de Nord asupra primelor fotografii ale bebelusului Angelinei Jolie, o pretinsa fotografie a copilului a aparut pe cel putin doua site-uri de Internet, transmite Reuters. Pe aceste site-uri se pretinde ca este vorba de fotografia care va fi folosita pe coperta revistei saptamanale britanice Hello!. Fotografia o prezinta pe Angelina Jolie, intinsa pe o parte, cu capul sprijinit pe mana, privind la bebelusul care doarme. Un Brad Pitt zambitor se vede din profil, privind la copil din directia opusa actritei. Fotografia este insotita de textul: "Cea mai importanta fotografie exclusiva a anului. Angelina si Brad cu bebelusul lor, Shiloh Nouvel".
Autenticitatea imaginii nu a putut fi imediat verificata. Cei mai multi dintre specialisti din presa au fost de parere ca fotografia este originala, dar nimeni nu a avut curajul sa afirme raspicat ca ar fi vorba despre un trucaj. "Cineva de la Hello! a pus-o pe Internet... Sunt sigur ca este autentica. Nu stiu cum a ajuns acolo", a declarat un purtator de cuvant de la revista rivala People. Nici un purtator de cuvant din partea revistei Hello! nu a putut fi contactat pentru a comenta acest subiect. In schimb, pe una din paginile site-ului revistei exista un spatiu gol cu mesajul: "Cel mai asteptat bebelus al anului, exclusiv.... de vanzare, de joi, 8 iunie". Reprezentantii revistei People, prima publicatie care a anuntat vestea nasterii lui Shiloh, au anuntat ca ei vor publica fotografiile in numarul din aceasta saptamana, care apare vineri. Tot acestia au dezmintit faptul ca au platit 4,1 milioane de dolari pentru drepturile de autor asupra acestor fotografii, refuzand sa dea alte detalii. Pitt si Jolie au anuntat, luni, ca au fost de acord ca agentia Getty Images sa realizeze primul set de fotografii ale noului lor nascut, incasarile rezultate din vanzarea acestora fiind destinate actelor de caritate. Deb Trevino, purtatorul de cuvant al Getty Images, a declarat ca avocatii agentiei vor cerceta modul in care aceste fotografii au ajuns pe Internet. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.