Actorul Keanu Reeves, care se caracterizeaza drept un "vagabond", a declarat intr-un interviu care va fi publicat saptamana viitoare ca este pregatit sa-si intemeieze o familie, informeaza editia electronica a revistei People, citata de Mediafax. "In
Actorul Keanu Reeves, care se caracterizeaza drept un "vagabond", a declarat intr-un interviu care va fi publicat saptamana viitoare ca este pregatit sa-si intemeieze o familie, informeaza editia electronica a revistei People, citata de Mediafax. "Incerc sa nu mai fiu atat de singur", a declarat actorul in varsta de 41 de ani care joaca impreuna cu Sandra Bullock in filmul care va fi lansat in aceasta vara, "Casa de langa lac". "Doresc sa ma casatoresc, sa am copii. Acesta este varful muntelui. Si ar trebui, mai intai sa urc muntele. Mai dati-mi un pic de timp", a adaugat Reeves. In timpul interviului, Reeves a vorbit despre tatal lui, care si-a abandonat familia pe cand actorul era foarte mic, si despre numeroasele casatorii ale mamei sale care au facut ca familia sa se mute destul de des, un stil de viata pe care Reeves l-a adoptat la randul lui, cand a devenit matur. "Am avut o viata de vagabond", a spus el. "Exista ceva de tigan in mine si astfel se poate explica stilul meu de viata. Nu am putut sa ma stabilesc undeva. Mi-a placut sa ma mut des, sa inchiriez apartamente, sa stau la hotel. Si apoi am implinit 40 de ani. Acea aniversare a fost dificila pentru ca asa iti dai seama ca ai crescut. Intai mi-am cumparat o casa. Mi-am dorit o casa", a povestit actorul din Matrix. Reeves a trebuit sa faca fata mai multor tragedii in cursul vietii. Cel mai bun prieten al lui, actorul River Phoenix, a murit din cauza unei supradoze de droguri, in 1993, la varsta de 23 de ani, iar sora lui Reeves, Kim, in varsta de 39 de ani, este bolnava de leucemie. Reeves a vorbit si despre fosta lui prietena, Jennifer Syme, pe care a cunoscut-o in 1998 si cu care a avut o fetita care s-a nascut moarta. Cei doi s-au despartit, ramanand prieteni pana in aprilie 2001, cand Syme a murit intr-un accident de masina. "La naiba! Nu este corect! Este absurd", a exclamat Reeves. "Durerea poate lua multe forme dar nu se sfarseste niciodata. Cand oamenii pe care ii iubesti mor, ramai singur. Mi-e dor de toate lucrurile mari care ar fi putut sa se intample", a adaugat actorul. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.