Consiliul Concurentei a lansat "Ghidul privind intocmirea schemelor de ajutor de stat de catre initiatorii de ajutor de stat din Romania", se arata intr-un comunicat al institutiei. Materialul a fost realizat pentru a sprijini autoritatile publice di
Consiliul Concurentei a lansat "Ghidul privind intocmirea schemelor de ajutor de stat de catre initiatorii de ajutor de stat din Romania", se arata intr-un comunicat al institutiei. Materialul a fost realizat pentru a sprijini autoritatile publice din Romania sa intocmeasca scheme de ajutor de stat corect si complet, conform legislatiei in vigoare. Ghidul isi propune sa evidentieze etapele obligatorii ale activitatii de elaborare a unei scheme de ajutor de stat, precum si elementele obligatorii pe care trebuie sa le cuprinda actul normativ prin care se pune in aplicare o schema de ajutor de stat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.