Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu va participa, azi la Consiliul Ministrilor de Finante din Uniunea Europeana, ECOFIN, la Luxemburg. In cadrul Consiliului vor fi purtate discutii cu privire la extinderea zonei euro, impozitare - incluz
Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu va participa, azi la Consiliul Ministrilor de Finante din Uniunea Europeana, ECOFIN, la Luxemburg. In cadrul Consiliului vor fi purtate discutii cu privire la extinderea zonei euro, impozitare - incluzand pachetul TVA (acord politic) -, combaterea fraudei fiscale, baza consolidata comuna de impozitare si Codul de conduita pentru impozitarea afacerilor. Vladescu se va intalni, maine, la Bruxelles cu reprezentanti ai Comisiei Europene - directorii generali Luis Romero si Robert Verrue -, urmand sa fie dezbatute probleme vizand pregatirile Romaniei pentru aderarea la UE.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.