Targul international de transporturi profesionale, rutiere, feroviare, servicii conexe si salon auto, TRANSPORT - AR aflat la cea de a XIII-a editie va fi deschis in perioada 8-11 iunie. La targ sunt asteptate un numar de peste 100 de firme din tara
Targul international de transporturi profesionale, rutiere, feroviare, servicii conexe si salon auto, TRANSPORT - AR aflat la cea de a XIII-a editie va fi deschis in perioada 8-11 iunie. La targ sunt asteptate un numar de peste 100 de firme din tara si strainatate. Nicolae Grosan, directorul Expo Arad International a precizat ca: "La targ si-au anuntat participarea 110 de firme, din tara si din strainatate (din Austria si Olanda - cate una, din Germania - doua, din Italia si Ungaria - cate trei). Firmele participante au la dispozitie un spatiu expozitional de 1.400 mp, la interior, respectiv 7.000 mp in exterior".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.