Raiffeisen Banca pentru Locuinte a deschis la Iasi, prima reprezentanta a institutiei de credit in afara Capitalei, a anuntat marti banca. "Am ales Iasiul pentru a incepe campania de deschidere de reprezentante tocmai pentru ca este in topul vanzaril
Raiffeisen Banca pentru Locuinte a deschis la Iasi, prima reprezentanta a institutiei de credit in afara Capitalei, a anuntat marti banca. "Am ales Iasiul pentru a incepe campania de deschidere de reprezentante tocmai pentru ca este in topul vanzarilor noastre si implicit strategia noastra vizeaza dezvoltarea afacerii in zonele in care aceasta este deja cunoscuta. Investitiile in crestere din zona sunt evidente si implicit cresterea nivelului de trai", a declarat presedintele RBL, Ionut Costea. Pentru anul acesta Raiffeisen Banca pentru Locuinte are aprobat un plan initial de investitii de peste sase milioane de euro, principalele directii strategice fiind distributia, promovarea produsului si tehnologia informatiei. Pana la finele anului vor fi deschise reprezentante si in orasele Cluj-Napoca, Timisoara si Sibiu. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.