Compania Chimopar isi va majora capitalul social cu 3,9 milioane de lei, dupa ce actionarii minoritari nu au subscris toate actiunile alocate lor in cadrul emisiunii de titluri cu o valoare programata la 5 milioane de lei, transmite Mediafax. Majora
Compania Chimopar isi va majora capitalul social cu 3,9 milioane de lei, dupa ce actionarii minoritari nu au subscris toate actiunile alocate lor in cadrul emisiunii de titluri cu o valoare programata la 5 milioane de lei, transmite Mediafax. Majorarea de capital se va discuta in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor din luna iulie. Jafco Holding Romania, actionarul majoritar al societatii, a subscris suma de 3,7 milioane de lei, Broadhurst Investments -161.174 de lei iar Avrig 35 SRL a subscris 16.502 lei. In prezent producatorul de substante chimice are un capital social de 16,8 milioane de lei. Compania a incheiat anul financiar 2005, cu o pierdere neta de peste un milion de lei. Anul trecut cifra de afaceri a societatii a scazut cu aproximativ 5,8%, la 37,7 milioane de lei, fata de cea din 2004, cand era de 40 de milioane de lei. Compania este controlata de Jafco Holding Romania, care detine 68,71% din titluri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.