Fondul de investitii European Property Convergence Company a cumparat, luni, de la societatea Impact Bucuresti, o cladire de birouri de clasa A amplasata in orasul Voluntari, valoarea tranzactiei fiind de aproximativ 19 milioane de euro. Pretul final
Fondul de investitii European Property Convergence Company a cumparat, luni, de la societatea Impact Bucuresti, o cladire de birouri de clasa A amplasata in orasul Voluntari, valoarea tranzactiei fiind de aproximativ 19 milioane de euro. Pretul final urmeaza sa fie definitivat ulterior indeplinirii tuturor clauzelor aferente finalizarii constructiei, se arata intr-un anunt al dezvoltatorului imobiliar Impact transmis, ieri, BVB. Cladirea denumita Construdava va fi inaugurata oficial la inceputul lunii august. Actionarii Impact au aprobat vanzarea Construdava la 30 aprilie, iar contractul cu fondul de investitii European Property Convergence a fost incheiat la 5 iunie. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.