Compania Impact a fost oprita ieri de la tranzactionare, pentru 45 de minute, ca urmare a deprecierii cotatiei cu 15%. Conform unui comunicat al Bursei de Valori Bucuresti, pentru mentinerea unei piete ordonate, transparente si echitabile, actiunile
Compania Impact a fost oprita ieri de la tranzactionare, pentru 45 de minute, ca urmare a deprecierii cotatiei cu 15%. Conform unui comunicat al Bursei de Valori Bucuresti, pentru mentinerea unei piete ordonate, transparente si echitabile, actiunile Impact au fost suspendate de la tranzactionare la 11.30. Titlurile Impact au inregistrat o corectie de 15%, la 51 de bani pe actiune. Sistemul BVB nu permite introducerea unor ordine de bursa a caror cotatie nu se incadreaza in variatia maxima de pret de +/-15%, admisa pentru un instrument financiar, intr-o sedinta bursiera. Pe perioada suspendarii limitei de pret, actiunile Impact nu au fost incluse in componenta indicilor BET si BET-C. Indicii vor fi ajustati in mod corespunzator. Compania Impact nu va fi disponibila in sectiunea DEAL pana la formarea libera, pe baza cererii si a ofertei, a unui nou pret de referinta. In conditiile provocarii unei schimbari majore a pretului unui titlu, directorul general al Bursei poate dispune modificarea sau suspendarea limitei de variatie pana la stabilizarea pretului. Principalele categorii de servicii oferite de companie sunt dezvoltarea si contractarea de locuinte.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.