Actiunile societatii Altur Slatina vor fi reluate la tranzactionare incepand de maine, ca urmare a ca urmare a operarii in Registrul actionarilor societatii, a operatiunilor de capital aprobate in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor din data de
Actiunile societatii Altur Slatina vor fi reluate la tranzactionare incepand de maine, ca urmare a ca urmare a operarii in Registrul actionarilor societatii, a operatiunilor de capital aprobate in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor din data de 21 martie 2006. Operatiunea consta in divizarea valorii nominale de la 0,50 lei/actiune la 0,10 lei/actiune concomitent cu cresterea numarului total de actiuni la 206,9 milioane. Astfel, societatea are in prezent, un capital social de 20,69 milioane de lei, conform unui comunicat emis de companie Bursei de Valori Bucuresti. Limita de pret pentru actiunile emise de ALTUR Slatina se suspenda de la tranzactionare incepand de maine, conform prevederilor pietei de capital, pana la formarea libera, pe baza cererii si a ofertei, a unui nou pret de referinta.
De asemenea, Bursa de Valori Bucuresti informeaza ca in sedinta de tranzactionare de joi, simbolul Altur nu va fi disponibil in sectiunea de piata Deal, pana la formarea noului pret de referinta.
Pe perioada suspendarii limitei de pret, actiunile societatii nu vor fi incluse in componenta indicelui BET-C. Societatea are ca obiect de activitate producerea de pistoane auto din aliaje de aluminiu, pentru autoturisme si autocamioane.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.