Vasile Siman, patronul Sportului Studentesc, a declarat ieri ca a depus un memoriu la Comisia de Disciplina a FRF impotriva FC Rapid, ca urmare a injuriilor care i-au fost aduse de suporterii echipei giulestene la meciul direct de duminica. "Am facut
Vasile Siman, patronul Sportului Studentesc, a declarat ieri ca a depus un memoriu la Comisia de Disciplina a FRF impotriva FC Rapid, ca urmare a injuriilor care i-au fost aduse de suporterii echipei giulestene la meciul direct de duminica. "Am facut memoriu impotriva Rapidului pentru ca ceea ce s-a intamplat aseara (n.r. - duminica seara) este inadmisibil. Nu se poate sa fiu injurat in toate felurile aproape tot meciul. Mai jos nici ca se poate. N-am mai fost niciodata injurat pe stadioane pentru ca nici eu si nici altcineva de la Sportul n-a comentat, n-a atacat pe nimeni. Acum vrem doar sa se aplice regulamentul", a spus Siman, care a fost numit "vanzator" de catre fanii rapidisti, care au apreciat ca "studentii" s-au predat cu Steaua, in etapa precedenta. Aflat in tribuna oficiala la meciul Rapid - Sportul Studentesc, Vasile Siman a fost injurat si fluierat de suporterii de la tribuna zero, dupa ce a protestat la faultul dur al lui Viorel Moldovan asupra lui Tiberiu Balan. "E o rusine pentru clubul Rapid ceea ce au facut. Ei nu accepta sa aiba adversari care sa joace, vor sa defileze prin campionat. Nu pot sa reprosez la tot Giulestiul pentru ca nu ma deranja daca galeria avea ceva cu mine. Dar la tribuna oficiala sunt niste tipi frustrati care stau acasa pe sub mese si apoi vin sa injure in grup pe stadion", a mentionat Siman. Oficialul clubului Sportul Studentesc a precizat ca George Copos si-a cerut scuze in numele suporterilor pentru incidentele din timpul meciului. "Am vorbit cu domnul Copos, mi-a zis ca regreta si si-a cerut scuze. Dar dansul nu poate controla ce e acolo", a spus Siman, care a fost prezent la aproape toate partidele de pe teren propriu ale echipei Rapid din acest sezon. Intrebat daca va mai veni vreodata pe Giulesti, Siman a raspuns: "Mi-ar fi rusine sa mai vin. Nu stiu, acum chiar nu stiu".(B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.