Magistratii Tribunalului Bucuresti au admis ieri cererea de revocare a masurii arestarii preventive formulata de Ovidiu Tender, dispunand punerea acestuia in libertate pe motive medicale. Omul de afaceri a solicitat, prin avocatii sai, punerea de ind
Magistratii Tribunalului Bucuresti au admis ieri cererea de revocare a masurii arestarii preventive formulata de Ovidiu Tender, dispunand punerea acestuia in libertate pe motive medicale. Omul de afaceri a solicitat, prin avocatii sai, punerea de indata in libertate, invocand starea precara de sanatate si faptul ca temeiurile mentinerii in arest nu mai subzista. Totodata, avocatii au depus la dosar acte medicale prin care doctorii care l-au tratat pe Tender arata ca nu-si asuma responsabilitatea pentru evolutia starii de sanatate daca acesta ar fi mentinut in arest. Astfel, desi actele medicale arata ca omul de afaceri poate fi tratat in reteaua medicala a Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), medicii sustin, potrivit avocatilor, ca Tender trebuie operat, lucru care nu se poate face in sistemul sanitar al ANP. Dupa cum se stie, omul de afaceri a fost internat, timp de cateva saptamani, la Spitalul "Sfantul Ioan", din cauza unor probleme cardiace. In prezent, el se afla la Directia Cercetari Penale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, unde a fost incarcerat in 3 martie. Nemultumiti de solutie, procurorii Tribunalului Bucuresti au anuntat aseara ca vor ataca cu recurs hotararea judecatorilor. (R.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.