RomTelecom a lansat, ieri, un serviciu care permite holdingurilor sau companiilor cu mai multe linii telefonice sa formeze un grup in interiorul caruia tarifele aplicate sunt cu 50% mai scazute la convorbirile locale si interurbane. Serviciul "Ghid
RomTelecom a lansat, ieri, un serviciu care permite holdingurilor sau companiilor cu mai multe linii telefonice sa formeze un grup in interiorul caruia tarifele aplicate sunt cu 50% mai scazute la convorbirile locale si interurbane. Serviciul "Ghid inchis de utilizatori" este furnizat pe baza de contract semnat cu o singura persoana juridica. Valoarea abonamentului lunar variaza astfel: un apel porneste de la un euro fara TVA si difera in functie de numarul de linii si de durata contractului. Prima configurare a liniilor aferente grupului si activarea optiunii sunt gratuite. Liniile incluse intr-un astfel de grup pot fi situate la adrese diferite, in acelasi oras, dar si in orase diferite. Taxarea convorbirilor se va putea face si in conturi diferite de abonat. Apelarea se face in mod obisnuit, clientii din grup neavand apelare abreviata. RomTelecom este cel mai important operator de telefonie fixa, cu circa patru milioane de linii in exploatare, avand numeroase servicii suplimentare si de Internet.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.