SSIF Broker doreste sa isi majoreze capitalul social cu 11,4 milioane de lei, la 54,3 milioane de lei. Majorarea va fi pusa in discutie la intalnirea membrilor Consiliului de Administratie din 12 iunie. Suma cu care se va majora capitalul este rezult
SSIF Broker doreste sa isi majoreze capitalul social cu 11,4 milioane de lei, la 54,3 milioane de lei. Majorarea va fi pusa in discutie la intalnirea membrilor Consiliului de Administratie din 12 iunie. Suma cu care se va majora capitalul este rezultata in urma subscrierii prin aport de numerar derulata in perioada 8 mai - 8 iunie. "Ne asteptam sa obtinem suma pe care am propus-o, de 11,4 milioane de lei. Am creat toate conditiile ca toti actionarii sa afle, insa s-ar putea ca unii sa nu poata subscrie, sau sa nu stie", a declarat Petru Prunea, presedintele CA, citat de Mediafax. Acesta a declarat ca suma obtinuta in urma majorarii de capital va fi utilizata pentru realizarea unor plasamente suplimentare. Pe ordinea de zi a sedintei din 12 iunie este si inceperea operatiunii de splitare a valorii nominale a actiunilor companiei, de la un leu la 0,5 lei. Numarul de actiuni asupra carora se va rasfrange splitarea va fi determinat dupa incheierea operatiunii de majorare de capital.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.