Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, cu sprijinul firmelor de consultanta CHR Consulting, IMO Franchising Group, Observatorul Francizei, Thinkbig International, organizeaza seminarul intitulat: "Cum sa-mi deschid o afacere in franc
Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, cu sprijinul firmelor de consultanta CHR Consulting, IMO Franchising Group, Observatorul Francizei, Thinkbig International, organizeaza seminarul intitulat: "Cum sa-mi deschid o afacere in franciza in domeniul comertului nealimentar". Acest eveniment va avea loc in ziua de 23 iunie 2006 intre orele 9.00-13.00, la sediul CCIB. Seminarul se adreseaza tuturor intreprinzatorilor care doresc sa-si dezvolte o afacere in franciza in domeniul comertului nealimentar. Taxa de participare este de 100 RON, iar membrii CCIB cu cotizatia platita la zi beneficiaza de 25% reducere (75 RON). Pentru participare trebuie sa accesati adresa www.ccib.ro si sa completati formularul de inscriere, alaturi de acesta trebuie sa atasati dovada platii la Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti. Termenul limita de inscriere este 17 iunie 2006.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.