Mircea Rednic a declarat ieri ca nu isi va da demisia inaintea partidei de pe teren propriu cu Steaua, programata miercuri, in etapa a 30-a (ultima) a Diviziei A, asa cum lasase sa se inteleaga. "Nu se pune problema sa-mi dau demisia inaintea meciulu
Mircea Rednic a declarat ieri ca nu isi va da demisia inaintea partidei de pe teren propriu cu Steaua, programata miercuri, in etapa a 30-a (ultima) a Diviziei A, asa cum lasase sa se inteleaga. "Nu se pune problema sa-mi dau demisia inaintea meciului cu Steaua. Cum sa plec acum? Nu renunt, eu pregatesc acest meci pe care vreau sa-l castigam pentru mine, pentru noi", a spus antrenorul echipei din Vaslui. Pe 26 mai, Rednic a lasat sa se inteleaga ca nu exclude varianta de a renunta la conducerea tehnica a echipei moldave inaintea partidei cu Steaua, din ultima etapa a Diviziei A, pentru a nu lasa loc de interpretari privind corectitudinea acestui meci. Rednic, care urmeaza sa fie instalat oficial ca antrenor principal la Dinamo, se va afla intr-o situatie dificila in ultima etapa, cand actuala sa echipa, FC Vaslui, ar putea decide campioana, dar si participarea in Cupa UEFA a viitoarei formatii a tehnicianului printr-o infrangere. Dinamo poate prinde un loc in preliminariile Cupei UEFA numai in cazul in care Steaua va castiga campionatul. Daca Rapid, detinatoarea Cupei Romaniei, va realiza eventul, atunci giulestenii vor merge in preliminariile Ligii Campionilor, iar Steaua si FC National vor participa in preliminariile Cupei UEFA, ultima in calitate de finalista a Cupei Romaniei. Referitor la declaratia atacantului Daniel Niculae, care a afirmat ca are incredere in Mircea Rednic, antrenorul care l-a promovat la Rapid, ca meciul FC Vaslui - Steaua se va juca corect, tehnicianul a spus: "E normal. Si ii transmit sa aiba incredere in mine ca voi face tot posibilul sa castig partida cu Steaua. Cand eram la Rapid, Nico era ca si baiatul meu, ne-am inteles mereu foarte bine. Si acum e la fel. E unul dintre putinii care imi dau mesaje de sarbatori sau de ziua mea". Rednic a mentionat ca patronul Rapidului, George Copos, putea castiga acum 10 milioane de dolari, daca ii asculta sfatul si transfera in anul 2003 cinci jucatori. "Asa cum i-am promovat pe Nico, Maftei sau Badoi, asa i-am spus lui Copos sa ii aduca la Rapid pe Cocis, Florescu, Muresan, Abrudan si Damian. Daca ma asculta atunci si dadea 300.000 de dolari, acum isi lua 10 milioane de dolari", a precizat Rednic. La randul sau, finantatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat ca "partida ci Steaua se va disputa cat se poate de cortect". "Nu se pune problema ca meciul va fi unul dinainte jucat! Vom evolua cat de bine putem, mai ales ca nu mai avem nici griji cu retrogradarea", a spus Porumboiu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.