Rapidul a trecut clar de Sportul, in partida care, incheiata fara victorie pentru giulesteni, ar fi trimis titlul in Ghencea. Echipa lui Razvan Lucescu a inceput foarte dur jocul, Viorel Moldovan fiind iertat inexplicabil de un cartonas rosu, pentru
Rapidul a trecut clar de Sportul, in partida care, incheiata fara victorie pentru giulesteni, ar fi trimis titlul in Ghencea. Echipa lui Razvan Lucescu a inceput foarte dur jocul, Viorel Moldovan fiind iertat inexplicabil de un cartonas rosu, pentru o intrare criminala la T. Balan, faza petrecuta in minutul 8. "Studentii" au controlat prima parte a jocului, au avut si noroc de un penalty executat slab de acelasi Moldovan, insa dupa pauza nu s-au mai putut opune unui tavalug rapidist incredibil, care putea face un scor mult mai mare. Giulestenii raman la doua puncte in spatele Stelei si asteapta ultima etapa pentru a vedea daca obtin eventul sau raman doar cu Cupa, trofeu pe care l-au prezentat duminica seara suporterilor. La finalul partidei, Razvan Lucescu a lasat deoparte diplomatia din ultima perioada si a atacat Steaua, rivala la campionat. "S-a vazut o diferenta mare de joc, de ritm si de comportament intre acest joc si altele disputate la ora opt si jumatate", a spus antrenorul Rapidului, aluzie la felul in care s-a jucat Steaua-Jiul cu 24 de ore mai devreme. "Indiferent ce se va intampla miercuri, Rapid ramane echipa frumoasa a campionatului, chiar daca alta va fi campioana. Tin totusi sa felicit jucatorii si antrenorul echipei Steaua pentru rezultatele din Cupa UEFA si din campionat, pentru ca stiu ca munca noastra se face cu mult efort", a mai spus Razvan Lucescu. Apoi s-a luat de conducerea propriului sau club, pe care a acuzat-o ca nu a dat replica celor din Ghencea atunci cand stelistii au acuzat Rapidul de blaturi. "Pentru ca inca nu sunt hotarat daca sa continui la Rapid se datoreaza si faptului ca dupa unele rezultate mai putin bune conducerea clubului nu a iesit la atac si a permis unora sa arunce cu noroi in munca noastra. Toate aceste porcaieli au avut darul de a distrage atentia de la ce fac ei cu adevarat", a punctat Lucescu, sugerand astfel ca, de fapt, stelistii au facut blaturi, dar prin acuzatii si scandaluri au indreptat atentia asupra Rapidului. Razvan Lucescu nu a dorit sa comenteze despre viitorul sau in Giulesti, dar i-a dat replica lui George Copos, care spusese ca antrenorul se alinta un pic, dar va ramane pana la urma. "Nu cred ca sunt alintat si va vedea acest lucru. Dansul m-a considerat intotdeauna un copil si de aceea am spus ca ma asteptam la o alta atitudine, ca urmare a atacurilor pe care echipa dansului le-a avut de infruntat. Probabil ca decizia plecarii o voi lua dupa incheierea campionatului", a concluzionat Lucescu jr. Comentand lupta de la distanta cu Steaua, care va juca miercuri, in ultima etapa la Vaslui, antrenorul Rapidului s-a declarat convins ca ros-albastrii vor primi o replica puternic. "Eu cred totusi in orgoliul domnului Porumboiu de a demonstra ca echipa lui are valoare", a spus Razvan Lucescu. (B.G.)
RAPID - SPORTUL 3-0 (0-0)
Au marcat: BUGA (57), V. MOLDOVAN (60),
D. NICULAE (70)
Stadion: "Valentin Stanescu-Giulesti"; spectatori: 9000.
RAPID: D. Coman - M. Constantin, Maftei, I. Rada (79 Perja) - Badoi, E. Dica (55 V. Negru), R. Stancu, Karamian - Buga, V. Moldovan (72 Burdujan), D. Niculae.
Antrenor: Razvan Lucescu.
SPORTUL: Stancioiu - St. Stancu, Ratiu, Secareanu, Patriche - T. Balan (81 Oae), Nicola (46 Ferfelea), Cruceru, Varga - Curelea, M. Nae (54 Mazilu). Antrenor: Gigi Multescu.
Cartonase galbene: I. Rada (18), D. Niculae (51), Karamian (77), R. Stancu (90) / Cruceru (38), M. Nae (54).
Au arbitrat: Al. Tudor - N. Marodin, Ad. Vidan.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.