Liderul echipei de Cupa Davis a Romaniei, Andrei Pavel, pare sa se impace mai bine in ultima vreme cu jocul de dublu, reprezentantul nostru reusind, in pereche cu germanul Alexander Waske, sa acceada in semifinalele celui de-al doilea turneu de Grand
Liderul echipei de Cupa Davis a Romaniei, Andrei Pavel, pare sa se impace mai bine in ultima vreme cu jocul de dublu, reprezentantul nostru reusind, in pereche cu germanul Alexander Waske, sa acceada in semifinalele celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului de la Roland Garros. Cotat de organizatori cap de serie nr. 15, cuplul romano-german a invins, ieri, perechea Mahesh Bhupathi/Xavier Malisse (India/Belgia), cu scorul de 2-6, 6-2, 6-1, la capatul unui sfert de finala tensionat, dar dominat autoritar pe final de Pavel si Waske. Conform programului de pe tabloul principal al competitiei de dublu, Pavel si Waske se vor intalni in penultimul act cu invingatorii partidei care-i va opune pe americanii Bob Bryan/Mike Bryan (cap de serie nr. 1) si pe francezi Julien Benneteau/Nicolas Mahut. De mentionat ca, daca la simplu Pavel nu a obtinut decat un cec in valoare de 13.000 de euro pentru prezenta in primul tur, in schimb, pentru accederea in semifinalele probei de dublu, Pavel si Waske si-au asigurat un bonus consistent, de 70.000 de euro. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.