Comitetul de Urgenta al Federatiei Romane de Fotbal a decis ieri ca FC Farul Constanta sa reprezinte Romania in editia 2006 a Cupei UEFA-Intertoto. Desi mai este o etapa pana la terminarea campionatului, FRF a anuntat numele formatiei deoarece 5 iuni
Comitetul de Urgenta al Federatiei Romane de Fotbal a decis ieri ca FC Farul Constanta sa reprezinte Romania in editia 2006 a Cupei UEFA-Intertoto. Desi mai este o etapa pana la terminarea campionatului, FRF a anuntat numele formatiei deoarece 5 iunie a fost termenul limita pana la care asociatiile nationale afiliate la UEFA erau nevoite sa comunice forului european acest lucru. FC Farul a fost desemnata deoarece, dintre formatiile care si-au manifestat dorinta de a participa la aceasta competitie, este cel mai bine clasata dupa 29 de etape, una dintre conditii fiind ocuparea uneia dintre cele patru pozitii de sub ultima echipa calificata in Cupa UEFA. FC Farul Constanta se afla pe locul 6 in Divizia A. In primul tur al Cupei UEFA-Intertoto, Farul va intalni reprezentanta Macedoniei, Pobeda Prilep, prima mansa in deplasare pe 17 sau 18 iunie, iar returul la Constanta, pe 24 iunie. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.