Cea mai valoroasa extrema-stanga a Mondialelor din Rusia, handbalista Valentina Elisei-Ardean, a declarat, ieri, chiar de ziua ei, ca incearca din rasputeri sa se bucure de aniversarea a 24 de ani, dar ca este inca prea afectata de ratarea calificari
Cea mai valoroasa extrema-stanga a Mondialelor din Rusia, handbalista Valentina Elisei-Ardean, a declarat, ieri, chiar de ziua ei, ca incearca din rasputeri sa se bucure de aniversarea a 24 de ani, dar ca este inca prea afectata de ratarea calificarii reprezentativei tricolore la Campionatul European din Suedia. "Ma doare sufletul. Si acum, dupa doua zile, ma gandesc cum am putut ratat calificarea la Europene si nu-mi vine sa cred. Pur si simplu nu inteleg. Mi-am dorit foarte mult sa invingem Serbia, dar am facut si eu greseli. Nu pot sa cred ca in luna decembrie vom privi Europenele la televizor", a spus Elisei-Ardean, care a semnat recent un contract pe doi ani cu echipa Oltchim Ramnicu Valcea. "Incerc macar astazi sa fiu un pic mai bine dispusa si sa uit putin de meciurile nationalei cu Serbia. Nu putem da timpul inapoi si nici repara ce am facut. Sotul meu mi-a facut prima bucurie de ziua mea, oferindu-mi un cadou si pentru ca implinim, tot astazi, doi ani de la casatorie", a mai spus cea mai pragmatica handbalista autohtona din dubla cu Serbia, care si-a trecut in cont 14 goluri. Ramasa in strainatate pentru a-si incheia conturile cu echipa sarba Knaz Milos, Elisei-Ardean a avut parte si de o surpriza placuta. "Au organizat un meci-spectacol, in care voi juca luni seara, tocmai pentru a-mi lua ramas bun de la toata lumea. Apoi, va fi un banchet si a doua zi dimineata vom porni spre casa. M-au emotionat cu felul lor de a-mi multumi", a concluzionat jucatoarea care a fost transferata de Oltchim pentru 35.000 de euro. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.