Dobanzile practicate de Banca Transilvania la depozite in lei, pentru persoanele fizice si juridice, se ridica la 7,25 la suta pe an pentru depozitele constituite pe termen de o luna, trei si sase luni (revolving sapte la suta plus dobanda la vedere)
Dobanzile practicate de Banca Transilvania la depozite in lei, pentru persoanele fizice si juridice, se ridica la 7,25 la suta pe an pentru depozitele constituite pe termen de o luna, trei si sase luni (revolving sapte la suta plus dobanda la vedere) si la 7,50 la suta pe noua si 12 luni (revolving 7,25 la suta plus dobanda la vedere), informeaza banca.
Suma minima pentru constituirea unui depozit este de 100 RON pentru persoanele fizice si 2.500 RON pentru cele juridice. In cazul depozitului Economii la vedere, pentru sume cuprinse intre 1.000 RON si 10.000 RON dobanda este de 7,5 la suta, iar pentru sume mai mari ajunge la 7,75 la suta, in timp ce pentru depozitul Anotimpuri constituit pe termen de 45 de zile (fara prelungire automata si fara capitalizare), se acorda o dobanda de 7,25 la suta pe an.
Depozitul "111 zile " beneficiaza de o dobanda de 7,25 la suta pe an, depozitul "210 zile" de 7,50 la suta, cel pe 18 luni, in lei, cu calculul si plata dobanzii trimestrial aduce o dobanda de 7,75 la suta, cu posibilitate de prelungire automata, iar depozitul pe 24 de luni are o dobanda de 8,25 la suta. Pentru Depozitul Kid Cont, cu acumulare, constituit in lei, dolari sau euro, destinat minorilor cu varste cuprinse intre o zi si 17 ani, se practica o dobanda de 7,50 la suta pe an pentru lei, 4,5 la suta pe an pentru USD si 4,25 la suta pe an pentru EUR. Depozitul special constituit in euro - pe termen de 18 luni (fara prelungire automata), cu calculul si cu plata dobanzii trimestrial, este purtator de o dobanda de 4,5 la suta pe an, suma minima de constituire fiind de 3.000 euro. In luna aprilie inflatia anualizata a scazut pentru prima oara sub 7% atingand un nivel de 6,9 procente. Pentru sfarsitul anului, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a estimat un indice de crestere a preturilor in jurul valorii de 6,8%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.