La finalul meciului cu Sportul, Daniel Niculae a infirmat stirea aparuta pe site-ul oficial al lui AJ Auxerre, potrivit careia ar fi semnat o intelegere pe patru ani cu gruparea franceza. "Ne-am intalnit si am discutat, atat! Nu am semnat nimic. Urme
La finalul meciului cu Sportul, Daniel Niculae a infirmat stirea aparuta pe site-ul oficial al lui AJ Auxerre, potrivit careia ar fi semnat o intelegere pe patru ani cu gruparea franceza. "Ne-am intalnit si am discutat, atat! Nu am semnat nimic. Urmeaza sa ne mai intalnim, dar deocamdata nu ma gandesc decat la meciul de miercuri, de la Petrosani", a spus atacantul Rapidului. Niculae a admis ca echipa sa mai are sanse infime la titlu, dar nu a renuntat inca la ideea de a deveni campioana. "Mai avem doar 5% sanse. Pentru noi este important sa castigam la Petrosani si sa iesim cu fruntea sus din acest an, unul foarte frumos pentru mine, pentru coechipierii mei si mai ales pentru Rapid", a declarat internationalul din Giulesti. Referindu-se la meciul Stelei de la Vaslui, unde un meci egal ar fi suficient pentru ca giulestenii sa castige campionatul, Niculae a declarat ca are incredere in Mircea Rednic. "Nu cred ca jucatorii de la Vaslui au nevoie de o motivatie suplimentara din partea noastra. Eu stiu ca domnul Porumboiu stie sa-si motiveze jucatorii si am incredere mai ales in nea Mircea (n.r. Rednic) pentru ca a fost cel care m-a promovat si am toata increderea in cei de la Vaslui. Important e si poate, noi speram sa incurce Steaua", a mai spus Niculae. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.